Agenda

           

Met enige regelmaat organiseert Traiteur Dennis een restaurantavond. Tijdens zo’n avond serveren we een door ons vastgesteld menu, waarvoor u kunt inschrijven. Ook vieren we elk jaar Koningsdag met een gezellige buffetavond voor het hele gezin. Onze activiteiten kondigen we aan via onze Facebookpagina, op de homepage van deze website en via onze digitale nieuwsbrief. Wilt u onze nieuwsbrief ook ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@traiteurdennis.nl.

Wilt u een onvergetelijk vrijgezellenfeest of personeelsuitje organiseren? Kom dan naar De Arne voor een smakelijke workshop of een vernieuwende proeverij. Kies voor een bierproeverij of een wijnproeverij en verwonder u over bijzondere smaken met passende gerechtjes. Als u liever actief bezig bent, kies dan voor een workshop wildplukken, sushi maken, vis roken of bonbons maken.

Naast al deze activiteiten worden er in De Arne vaak evenementen georganiseerd door andere partijen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de komende activiteiten.


Geen evenement gevonden